VIDEO! Oportunități pentru o carieră militară

Șanse pentru o carieră militară! Tinerii care își doresc să îmbrace uniforma și să aibă un loc de muncă stabil, pot opta pentru școlile militare. Disciplina este însă esențială iar doritorii trebuie să își însușească această calitate. La Centrul Militar Județean din Botoșani au demarat recrutările pentru mai multe locuri scoase la concurs.

Oferta Ministerului Apărării Naționale este destul de bogată la capitolul recrutări în vederea școlarizării. Pentru un loc de muncă sigur după finalizarea studiilor, tinerii pot opta pentru școlile militare.
De pildă, Centrul Militar Județean Botoșani recrutează tineri, băieți și fete, absolvenți cel puțin ai învățământului liceal cu diplomă de bacalaureat, în vederea școlarizării pentru formarea maiștrilor militari și subofițerilor în cadrul Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene dar” Traian Vuia” dar și în cadrul Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale ”Amiral Ion Murgescu” Constanța.

Recrutarea candidaților va debuta pe 16 august și se va încheia pe 21 august pentru Forțele Aeriene și pe 22 august pentru Forțele Navale.

Recrutări se fac și pentru alte școli militare. Pentru a putea trece de etapa selecției, candidații trebuie să îndeplinească cumulativ mai multe condiții.

Tinerii din Botoșani interesați de o carieră militară și care îndeplinesc condițiile enumerate mai sus, se pot prezenta la recrutare la Biroul Informare Recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Botoșani , strada Sucevei, nr.2.

Citeste si:

Facebook Comments