Orban a fost dat afară! Moțiunea de cenzură a PSD a trecut: Cine ii ia locul

Orban a fost dat afară! Moțiunea de cenzură a PSD a trecut: Cine ii ia locul

Moţiunea de cenzură depusă în Parlament a trecut! Majoritatea parlamentarilor a votat pentru înlăturarea Cabinetului condus de Ludovic Orban.

Guvernul PNL condus de Ludovic Orban a căzut la moţiunea de cenzură! Peste 260 de parlamentari au votat în favoarea moțiunii de cenzură.

Scandal total în Parlament

A fost război total miercuri în Parlamentul României, înaintea votului de la moţiunea de cenzură.

Ludovic Orban i-a atac dur pe social-democrați, în cadrul dezbaterilor pe moțiunea de cenzură. Premierul le-a spus acestora că sunt ”parlamentari făcuți din pixul lui Dragnea” și nu se lasă judecat de aceștia. De asemenea, Orban le-a transmis celor din PSD că sunt în stare doar de slugărnicie și dezolare.

Șeful USR, Dan Barna, a dat de pământ cu cei de la PSD și PNL, care ar fi făcut un pact pentru picarea Guvernului. Mai mult, Barna nu l-a iertat nici pe șeful UDMR, Kelemen Hunor: “Aveți o afinitate mai mult pentru PSD decât pentru comunitatea maghiară. Sunteți cinic, domnule Kelemen Hunor. Azi, în România ar putea să ruleze USL 2.”

Liderul UDMR nu s-a lăsat mai prejos şi i-a dat replica lui Barna: “Domnule Dan Barna, mă bucur că dumneavoastră nu aveţi niciun primar şi vreţi să stabiliţi regulile după care vor fi aleşi primarii!” Membrii UDMR vor vota moţiunea, a precizat Kelemen Hunor, pentru că este singura modalitate de a stopa Guvernul şi “a opri această aventură”.

Citiți continuarea articolului pe www.capital.ro

Citeste si:

Facebook Comments