Ovidiu Portariuc, “executat” de PSD Botoșani

Ovidiu Portariuc, “executat” de PSD Botoșani. Biroul Permanent Județean a votat la sfârșitul săptămânii trecute un alt președinte interimar pentru organizația municipală a PSD Botoșani. Este vorba de Costică Macaleți, proaspăt ales în funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani. Noul președinte interimar pe municipiu neagă, însă, că ar fi vreun conflict în interiorul partidului.

Costică Macaleți a mai precizat că de-a lungul carierei sale politice a întâlnit de multe ori astfel de situații de înlocuiri și nu consideră că ar trebui să se facă vălvâ pentru un scaun.

În această situație, se pare că Ovidiu Portariuc va pierde și susținerea pentru a candida în toamnă pentru un mandat de parlamentar.

La ședința BPJ al PSD Botoșani au lipsit Ovidiu Portariuc și Mihai Tincu. Imediat după ședința în care s-a hotărât înlocuirea sa cu Costică Macaleți, fostul edil a posta mai multe mesaje pe Facebook citând o serie de personalități.

“Un om tare, când e lovit, își sporește puterea” – Seneca

“Fii bun, dar ferește-te să nu creadă lumea că poți fi numai bun” – Nicolae Iorga

Iar la ultimul citat face chiar referire la viața politică locală.

“Șarpele e odios nu pentru că mușcă, ci pentru că se ascunde ca să muște” – Nicolae Iorga

La începutul lunii iulie, în urma ședinței de analiză la nivel național după alegerile locale, îmn prezența președintelui partidului Liviu Dragnea, Ovidiu Portariuc și-a anunțat demisia din funcția de președinte interimar a Organizației Județene a PSD. Așadar, în două săptămâni, fostul primar al municipiului Botoșani a ajuns un simplu membru al PSD.

Citeste si:

Facebook Comments