Pacea văzută prin ochii copiilor

A fost o zi de neuitat pentru preșcolarii de la Grădinița numărul 15 din Botoșani.

Astăzi, ei au învățat ce este pacea. La Secția de Limbi Străine a Bibliotecii Județene, micuții au participat la o activitate, nu doar interesantă ci mai ales educativă. Au desenat, au decupat și au realizat din hârtii albe porumbei, simbolul păcii.

‘’Împreună pentru pace’’ reprezintă tema Săptămânii Educaţiei Globale.

După activităţile organizate de colegii mai mari precum cei de la Liceul A.T.Laurian , a venit rândul preșcolarilor. Cei care s-au implicat, au fost copiii din grupele mari ai Grădiniței nr. 15 Botoșani. Proiectul desfăşurat de aceştia s-a numit ”Pacea văzută prin ochi de copil” şi a avut loc la Filiala de Limbi Străine din Botoşani.

Micuţii sprijiniţi de cadrele didactice au organizat o activitate artistico-plastică pentru a arăta cât de mult înseamnă pacea pentru ei. Mai exact au organizat un concurs de desene și decupaje.

Copiii s-au arătat extrem de încântați de această activitate. Au desenat şi decupat după bunul plac. Prin lucrările lor aceştia au arătat ce înseamnă pacea pentru ei şi cât de mult o preţuiesc.

Cele mai frumoase lucrări au fost premiate de coordonatorii activității. Este vorba despre educatoarele Dorica Alecu, Doina Condurache, Ana Alexa și Camelia Hrițcu. 

Citeste si:

Facebook Comments