VIDEO! Pacient mort la Sanatoriul Podriga

Tragedie la Sanatoriul de la Podriga, acolo unde, un bărbat internat în unitatea medicala a murit la scurt timp după ce a fost implicat într-un conflict cu un alt pacient.

Victima, un bărbat în vârstă de 70 de ani a fost lovit cu pumnul în față . Scandalul dintre cei doi bărbați internați la Sanatoriul de Neuropsihiatrie de la Podriga a avut loc vineri. Polițiștii au deschis o anchetă.

Altercația dintre cei doi pacienți a avut loc vineri. Unul dintre ei suferea de schizofrenie paranoidă iar celălalt de retard mintal.

Nu se știe din ce motive agresorul i-a dat un pumn în nas colegului de 70 de ani.

Asistenta prezentă în acel moment i-a oprit sângerarea bărbatului iar acesta a dormit. În cursul nopții,bătrânul a intrat în comă. La fața locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță si l-a transportat la spitalul din Săveni.

Aici însă omul a intrat in stop cardiorespirator si a fost transportat la Spitalul Județean Mavromati la Sectia de Reanimare. După câteva ore însă pacientul a decedat.

Purtătorul de cuvânt al Sanatoriului Podriga spune că pacientul a fost supravegheat tot timpul deși personalul este foarte puțin.

Președintele Consiliului Județean este de părere că cea mai bună soluție pentru ca astfel de incidente să fie evitate este creșterea numărului de personal din sanatorii.

Polițiștii criminaliști investighează acest caz pentru a afla cine se face răspunzător de acest incident.

Citeste si:

Facebook Comments