VIDEO! Paradă cu torțe și multă emoție

Ceremonie spectaculoasă și emoționantă cu ocazia Zilei Armatei. Zeci de militari au străbătut, ieri seară, în pas de defilare străzile municipiului, cu torțe aprinse în mâini, însoțiți de botoșăneni veniți să admire parada. Nu a lipsit fanfara militară dar nici cântecele patriotice.

Ieri în toată țara a fost sărbătorită Ziua Armatei. La Botoșani după binecunoscutele manifestări din prima parte a zilei,odată cu lăsarea serii a fost organizată o paradă impresionantă. Zeci de militari de la unitățile botoșănene au străbătut în pas de defilare, cu torțe aprinse în mâini, străzile municipiului. Bineînțeles, nu a lipsit fanfara militară.

La spectaculosul eveniment au participat zeci de botoșăneni. Majoritatea au însoțit coloana de militari pe tot traseul, trăind cu emoție fiecare moment.

O parte a botoșănenilor veniți la paradă, cunoșteau inclusiv dubla semnificație a acestei zile. Mai precis, eliberarea teritoriului românesc ocupat în cel de-al doilea război mondial.

De altfel pentru botoșăneni, armata are cea mai credibilitate, dintre toate instituțiile statului.

Miercuri 25 octombrie a fost sărbătorită la nivel național Ziua Armatei Române, dar și eliberare ultimei brazde de pământ românesc în anul 1944.

Citeste si:

Facebook Comments