VIDEO! Paradis verde amenajat la Suceava de o firmă botoșăneană

Ce nu se poate la Botoșani, se reușește la Suceava! O firmă botoșăneană a transformat un teren abandonat, într-un paradis verde unde sucevenii să-și petreacă timpul liber. Vineri după-amiază a avut loc recepția zonei de agrement Tătărași, care cuprinde terenuri de sport, locuri de joacă, cafenea, luciu de apă, debarcader, zone de picnic și nu numai. Sucevenii au rămas impresionați de felul în care arată noul lor parc.

În 2016, Primăria Suceava a contractat un credit de 10 milioane în vederea amenajării unei noi zone de agrement. Au fost mici încâlceli birocratice însă primarul Ion Lungu a reușit să descâlcească situația. S-a organizat licitația iar după o serie de contestații firma Victor Construct a fost desemnată câștigătoarea contractului. S-a lucrat în ritm alert iar mai devreme decât termenul prevăzut, zona de agrement a fost finalizată.

Vineri, în zi de mare sărbătoare, autoritățile sucevene și constructorul au tăiat panglica inaugurală.Lucrările au decurs conform graficului iar deși inaugurarea ar fi urmat să aibă loc pe 1 mai, la cererea sucevenilor, parcul și-a deschis mai repede porțile.

Beneficiarii parcului de agrement au avut doar cuvinte de laudă. Zeci și zeci de suceveni de toate vârstele au venit la inaugurare. În parc ar urma să fie montată în scurt timp și o mini tiroliană.

Zona de agrement va fi administrată de un serviciu din cadrul Primăriei iar intrarea va fi gratuită.

Citeste si:

Facebook Comments