VIDEO! Părinți îngenunchiați de durere, în greva foamei

Altar al disperării astăzi în fața Prefecturii! Doi părinți gârboviți de durere au intrat în greva foamei. Fata lor de doar 22 de ani a murit anul trecut într-un accident rutier iar cei care le-au ucis copilul au primit o pedeapsă simbolică, doar șase ani și 10 luni de închisoare. Acasă, la Darabani, mai au un băiat care a rămas cu sechele în urma accidentului. Oamenii vor să se facă dreptate pentru copiii lor și sunt dispuși să plătească cu prețul vieții.

Vă atenționăm că urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional.

O durere greu de descris în cuvinte, o poveste dramatică și un coșmar prin care trece familia Dănăilă din Darabani de un an și jumătate. O cursă ilegală de mașini puternice le-au băgat fata în mormânt iar pe băiatul lor de 15 ani, care se afla cu sora lui în mașină, l-au nenorocit pe viață.

Cele două mașini care rulau cu viteză excesivă s-au izbit în autoturismul în care se aflau frații Dănăilă, iar impactul a fost fatal.

În urmă cu câteva zile cei doi șoferi, Emil Bujor și Florin Stănescu, cei care au nenorocit o familie și-au primit sentința: 6 ani și 10 luni de închisoare.

Părinții Andei și ai lui Șerban au venit astăzi la Prefectură să-și plângă durerea. Cu tabloul fetei lor, cu flori și cu o candelă și-au înecat cuvintele în lacrimi. Mama Andei s-a prăbușit pe un trotuar cu poza strânsă la piept.

Pentru acești părinți viața a devenit un coșmar și nu concep ca cei care i-au distrus să plătească atât de ieftin.Oamenii au făcut apel la Curtea de Apel Suceava și sunt dispuși să ajungă și la ministrul Justiției.

Singura alinare care a mai rămas familiei este băiatul lor, Șerban. Adolescentul a rămas cu probleme grave după accident și are nevoie de mai multe operații.

Familia greu încercată a lăsat la Prefectură un memoriu iar atât subprefectul cât și un deputat le-au promis că acesta va ajunge acolo unde trebuie.Cei doi părinți au fost convinși să renunțe la greva foamei și au plecat spre casă, la Darabani. Oamenii sunt însă hotărâți să nu renunțe să facă dreptate în memoria copilului lor.

 

Citeste si:

Facebook Comments