Patru maşini distruse într-un accident

Trei persoane au ajuns la Spital

Neatenția şi carosabilul umed fac victime.Un grav accident rutier a avut loc, duminică după amiză, în Zona Industrială a orașului. Un tânăr de 24 de ani nu a frânat la timp și a acroșat un taxi. Asemenea pieselor de domino, încă două mașini au fost lovite.

Tânărul conducea o autoutilitară care se deplasa dinspre Gară spre Cătămărăşti Deal. Imediat după Mecanex, tânărul nu a frânat la timp și a lovit un taxi. Impactul a fost atât de puternic încât imediat ce a lovit taxiul, autoutilitara a intrat pe contrasens unde a lovit un Audi A4.

Acesta a lovit la rândul său VW Polo care era parcat regulamentar. În autoturismul Audi care venea dinspre Dorohoi spre Botoşani pe lângă şofer se mai afla şi un pasager. Aceştia dar şi o pasageră din autoutilitară au avut nevoie de îngrijiri medicale.

La faţa locului a sosit de urgenţă o ambulanţă care a preluat răniţii. Imediat la locul indicat au ajuns și polițiștii care au făcut măsurători pentru a afla cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier.

Poliţistii botoşăneni cer conducătorilor auto să fie precauți la volan pentru ca accidentele de acest fel să fie evitate.

Citeste si:

Facebook Comments