Patru răniţi într-un accident la Suliţa

Accident grav în comuna Sulița!

Patru persoane au ajuns la spital după ce două autoturisme s-au izbit frontal.

Printre victime se numără și un copil de 10 ani dar și fostul primar al comunei Răuseni, Florin Olaru.

Evenimentul rutier a avut loc ieri seară, în comuna Sulița. Fostul primar al comunei Răuseni, Florin Olaru, se afla împreună cu soţia sa într-un autoturism marca Skoda Octavia. Aceştia se deplasau dinspre Suliţa spre Botoşani.

Deodată în faţa maşinii ar fi apărut o căruţă care a ieșit de pe un drum secundar. Fostul primar nu a mai apucat să frâneze, și în încercarea de a evita impactul a intrat pe sens opus.

Din păcate, în acel moment venea un VW Pasat în care se afla o femeie şi un copil de 10 ani. Iar cele două autoturisme s-au izbit frontal. În urma coliziunii,patru persoane au fost rănite grav. La volanul autoturismului VW Pasat se afla o tânără de 34 de ani, care a rămas încarcerată.

Martorii la terifiantul accident, au sunat de urgenţă la 112.

În scurt timp, la faţa locului au sosit trei ambulanțe, un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă dar și un echipaj de pompieri. Salvatorii s-au chinuit minute în şir să scoată femeia din fiarele contorsionate. Într-un final pompierii au reuşit să scoată victima.

Zgomotul produs de ciocnirea celor două mașini i-a scos pe oamenii care locuiesc în zonă din case.

Un bătrân care se afla în preajma locului unde s-a produs accidentul a auzit o bubuitură puternică. Alertat de căţelul care îl însoţea a venit pentru a vedea ce se întâmplă.

Când a ajuns la locul dezastrului, a văzut victimele încarcerate.

La faţa locului au sosit şi poliţistii. Aceştia au cercetat cauzele producerii accidentului.

Poliţistii rutieri recomandă conducătorilor auto să fie prudenţi pentru a fi evitate pierderile de vieţi omeneşti.

Citeste si:

Facebook Comments