VIDEO! Pedepse aspre pentru tinerii care au îngrozit Botoșaniul

Tinerii care au terorizat municipiul Botoșani la mijlocul lunii decembrie vor răspunde în fața legii.Aceștia au fost trimiși în judecată și se află în continuare în arest preventiv.

Totodată ei vor avea de plătit celor cinci victime, dar și Spitalului Județean Mavromati, daune morale, materiale precum și cheltuielile de spitalizare a trei dintre victime.

Pentru brutalitate de care au dat dovadă, dar și pentru cele cinci infracțiuni de tâlhărie calificată tinerii vor plăti aspru. Doi dintre cei trei indivizi care au instaurat teroare la finele anului trecut în municipiul Botoșani, sunt cercetați și pentru încă alte două tâlhării comise în Suceava.

Dragoș Moroșanu de 20 de ani, Cătălin Aniță de 28 de ani și Ionuț Iasciuc în vârstă de 25 de ani vor trebui să le ofere victimelor daune morale în valoare de 70.000 de lei, daune materiale în valoare de aproximativ 4500 de lei, dar si plata pentru prejudiciile aduse care ating suma de 6800 de lei.

Mai mult decât atât vor trebui să plătească și cheltuielile de spitalizare a trei dintre victime, Spitalului Județean Mavromati.

Reamintim că este vorba despre cei trei tineri din Dorohoi care în decembrie cu o cruzime ieșită din comun au bătut cinci femei cu vârste cuprinse între 47 și 92 de ani. Le-au urmărit și după ce le-au prins, le-au bătut fără milă cu pumnii și picioarele. Totul pentru a le fura bunurile financiare și materiale. Au fost prinși însă de oamenii legii înainte de a mai ataca o altă femeie.

Citeste si:

Facebook Comments