VIDEO! Pensionarii vor bani de dentist

Pensionarii botoșăneni au două mari dorințe: mai multe fonduri la Casa de Asigurări de sănătate pentru serviciile stomatologice și bilete la Filarmonică la un leu.

Bunicii și-au spus doleanțele în cadrul ședinței Consiliului Consultativ de dialog civic pentru problemele persoanelor vârstnice.

Directorul Casei de Asigurări de Sănătate Botoșani a prezentat în debutul întâlnirii o situație a contractelor derulate de CAS pe parcursul anului 2016.

Vârstnicii prezenți în sală s-au plâns de faptul că sunt alocate prea puține fonduri pentru decontarea serviciilor stomatologice, iar din pensii nu reușesc să își rezolve problemele dentare.

Pensionarii se arată a fi mari melomani și au solicitat municipalității să aibă acces la concertele Filarmonicii, iar prețul unui bilet să fie de doar un leu.

La întâlnire a participat și consilierul local, Ioan Brânzei, pensionar la rându-i și le-a explicat bunicuților că bugetul Primăriei este extrem de mic, iar reducerea prețului unui bilet la Filarmonică nu este acum posibilă.

Citeste si:

Facebook Comments