VIDEO! Percheziții în Penitenciarul Botoșani

Val de percheziții la Botoșani! Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au descins la domiciliile a trei indivizi dar și într-o cameră din Penitenciarul Botoșani. Există suspiciuni că indivizii verificați erau în legătură cu alte persoane care înșelau botoșăneni prin metoda accidentul.

În urmă cu câteva zile, polițiștii de la Botoșani au depistat un individ în vârstă de 31 de ani care încerca să păcălească o bătrână că fiul ei a suferit un accident. Bărbatul a fost prins în fapt când se îndrepta spre domiciliul acesteia să ridice o sumă de bani, și a ajuns în arestul Poliției.

O zi mai târziu, oamenii legii au efectuat percheziții în Penitenciarul Iași și au depistat că unul dintre deținuți era în legătură cu bărbatul de 31 de ani. Polițiștii au intrat pe fir iar ieri au avut loc noi percheziții, de această dată la Botoșani.

Victime ale metodei accidentul sunt alese , de obicei, persoanele vârstnice. Se recomandă ca în astfel de cazuri, în care cetățenii sunt sunați și li se solicită diferite sume de bani, să apeleze imediat numărul 112 sau să meragă la cea mai apropiată Secție de Poliție.

Citeste si:

Facebook Comments