VIDEO! Percheziții la botoșănence suspectate de credite false

Mascații au descins ieri la domiciliile unor botoșănence bănuite că au accesat peste 150 de credite pe numele unor persoane, folosind fără drept datele personale ale acestora, fără ca oamenii să aibă habar. Cele două femei lucrau la o societate de creditare, respectiv la un broker de asigurări iar prejudiciul depășește 200 000 de euro.

În cursul zilei de ieri, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară . Vizate au fost două femei de 41 și 48 de ani, dintre care una angajată la o societate de creditare iar cealaltă broker de asigurări.

Cele două botoșănence s-au îmbogățit, după ce, în intervalul 2015-2018, au perfectat peste 150 de contracte de creditare pe numele unor persoane fizice fără ca acești oameni să aibă habar că cineva împrumută bani în numele lor. Fără să se gândească că ar putea fi prinse, cele două și-au însușit banii.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională depășește 1 250 000 de lei.Pe parcursul procesului penal, suspectul beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Citeste si:

Facebook Comments