VIDEO! Performanță deosebită pentru luptătorii de taekwondo

Rezultate de excepție pentru tinerii luptători de taekwondo. Mai precis, sportivii de la Brilliant Taekwondo Sporting Club au reușit să obțină 17 medalii, dintre care 9 de aur, la Campionatele Naționale dedicate practicanților de toate vârstele ai acestei discipline olimpice.

Pentru sportivii de la Brilliant Taekwondo performanța în lumea artelor marțiale este o constantă. Iar cea mai bună dovadă o reprezintă rezultatele de acum o săptămână. Tinerii luptători botoșăneni au participat la Campionatele Naționale de Taekwondo pentru copii, juniori, cadeți și seniori, organizate la Sala Polivalentă din București.

La această competiție au participat nu mai puțin de 550 de sportivi de la 40 de cluburi renumite din toată țara. Botoșănenii și-au arătat însă valoarea. Aceștia au obținut 17 medalii, dintre care 9 de aur. Printre medaliați se numără și Diana Nicola Matei, o sportivă de top care a reușit să obțină două medalii de aur atât la juniori cât și la seniori.

“Sunt foarte mândru de sportivii noștri, aceștia obținând rezultate deosebite. Aceștia s-au autodepășit și mă bucur să îi văd evoluând de la an la an. Sunt sportivi deosebiți și doresc să le mulțumesc că fac parte din familia Brilliant și că ne aduc atâtea bucurii la fiecare participare.”, a precizat Denis Paul Matei, președintele clubului botoșănean.

 

Citeste si:

Facebook Comments