VIDEO! Performanță pentru luptătorii de Taekwondo

Performanță deosebită pentru luptătorii de arte marțiale din Botoșani. Sportivii Asociației Briliant Taekwondo Sporting Club au reușit să se impună la o competiție internațională de anvergură patronată chiar de ambasada Republicii Koreea.

Totodată în urma acestor rezultate, o sportivă botoșăneancă a fost selecționată pentru a reprezenta România la Campionatul European de Juniori.

Artele marțiale sunt o adevărată specialitate a casei pentru botoșăneni. În majoritatea stilurilor tineri sportivi de pe meleagurile lui Eminescu excelează la cel mai înalt nivel. Săptămâna trecută luptătorii de taekwondo botoșăneni au reușit o performanță deosebită la o competiție internațională de anvergură, numit ”Cupa Deschisă a Ambasadei Republicii Korea la Taekwondo WT”.

Competiția a avut loc la Chișinău în Republica Moldova și a reunit 350 de sportivi de la 21 de cluburi din 7 țări. Sportivii Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club Botoșani au reușit să obțină la această competiție 7 medalii, dintre care una de aur, trei de argint și trei de bronz.

În urma rezultatelor obținute din acest an, Diana Nicola Matei, cea care a obținut de altfel și premiul I la Chișinău, a fost selecționată pentru a reprezenta România la Campionatul European de Taekwondo pentru juniori organizat în Cipru.

Citeste si:

Facebook Comments