VIDEO! Peste 1000 de botoșăneni la mitingul de la Bucuresti

Sâmbătă, PSD Botoșani a decretat mobilizare generală. Peste 1100 de membrii și susținători ai luat drumul Bucureștiului, pentru a participa la mitingul organizat de partid împotriva statului paralel. Majoritatea protestatarilor au fost îmbarcați în autocare și au ajuns către seară în Piața Victoriei acolo unde au luat parte la manifestații.

Peste 1100 de botoșăneni,membrii și simpatizanți PSD au plecat sâmbătă dimineață pentru a participa la mitingul organizat de Liviu Dragnea, la București împotriva ”statului paralel” dar și pentru respectarea legilor și a democrației. Botoșănenii îmbrăcați în mare parte în costume naționale s-au înarmat cu pancarte și au străbătut în autocare peste 600 de kilometri până în capitala României.

Manifestanții au fost însoțiți de parlamentarii PSD de Botoșani, dar și de primari sau directori de instituții. Senatorul Doina Federovici șefa psd-iștilor botoșăneni spune că a fost cea mai exemplară mobilizare a fililaei din Botoșani.

Doina Federovici precizează totodată că acest miting a arătat și forța partidului social-democrat.

La miting-ul organizat de PSD la București împotriva statului paralel și a presupuselor abuzuri din justiție au participat în jur de 600.000 de oameni, spun oficialii partidului.

 

Citeste si:

Facebook Comments