Peste 400 de karatiști din Moldova vin la Botoșani. Vor participa la a III-a ediție a Cupei ”Meiyo”

Peste 400 de karatiști din Moldova vin la Botoșani. Vor participa la a III-a ediție a Cupei ”Meiyo”

Peste 400 de karatiști din mai multe județe ale Moldovei vin la Botoșani. Sâmbătă, sala de sport a Colegiului tehnic ”Gheoghe Asachi” va găzdui cea de-a treia ediție a cupei ”Meiyo”. Competiția va începe la ora 10.00 și este organizată de Clubul sportiv Kokoro Botoşani.

La aceasta competiție de karate s-au înscris 422 de sportivi legitimați la cluburile CS Shinobi Iaşi, CS Torakai Iaşi, CS Toratoshi Iaşi, CS Phoenix Bacău,CS Hikaru Bacău,CS Ryukay Suceava, CS Nippon Budo Sport Tulcea, CS Torakai Botoşani, CS Jun Fan Kuen Botoşani și CS Kokoro Botoşani.

Pentru cele 56 de categorii de premiere se vor lupta sportivi grupați pe vârste de la 5 până la 18 ani dar și adulți. Stilul de karate promovat se numește Isshinryu, prezent în România din anul 1998 și reprezentat de sensei Andrei Trandaf 5 Dan Isshinryu, dar au onorat invitația și practicanți ai stilurilor de karate Kyokushin și Jeet Kun Do.

Amatorii de sport și de luptă pe sistem full contact din Botoșani și împrejurimi trebuie să știe ca accesul publicului la acest eveniment este gratuit și se va face începând cu ora 09:00, pe toată durata competiției.

Citeste si:

Facebook Comments