VIDEO! Petrecere cu mici și bere în Centrul Vechi

Grătare fumegânde, multă muzică și hore încinse la ceas de seară. Deși au primit mâncare la supra-preț și prea puține vedete, botoșănenii au profitat de vremea frumoasă și au petrecut, atât cât i-au ținut buzunarele la Zilele Orașului. Evenimentul a fost organizat în Centrul Istoric al orașului și continuă și astăzi cu o ultimă seară de distracție.

Autoritățile locale au organizat și în acest an Zilele Orașului, o petrecere populară ce a precedat prăznuirea Sfântului patron al Botoșaniului, Marele Mucenic Gheorghe. Petrecerea a început vineri și continuă și astăzi, în Centrul Istoric al orașului. Ca în fiecare an, botoșănenii au fost întâmpinați cu mici, hamsii, bere și alte asemenea preparate culinare. Evident totul la supra-preț.

Pe lângă băutură și mâncare, pe scena din Centrul Vechi în fiecare seară au urcat diverși artiști, inclusiv nume cunoscute precum Andreea Bălan. Cei care au reușit însă să adune sute de oameni în fața scenei, au fost Plăieșii, un ansamblu de muzică folclorică din Republica Moldova, care a concertat duminică seara.

Muzica plăieșilor i-a uns la suflet pe botoșăneni și s-au încins hore în tot Centrul Vechi.

Deși cam costisitoare, mulți botoșăneni, au vizitat și grătarele încinse din Centrul Istoric și s-au cinstit cu o bere și câțiva mici.În faţa fostului magazin Botoșani au fost amplasat și un bâlci mai ales pentru copii și adolescenți dar și numeroase tarabe cu suveniruri. Petrecerea dedicată zilelor oraşului se încheie în această seară.

 

Citeste si:

Facebook Comments