Petrecere de copii terminată la spital

Tavanul unei camere a căzut peste micuți

O petrecere pentru copii, ce a avut loc ieri seară într-un apartament dintr-un bloc ANL din cartierul Bucovina, era să se termine tragic.

O bucată mare de tencuială a căzut de pe tavanul camerei în care se aflau copiii la ziua unei fetițe, iar una dintre copile a fost rănită în zona capului și a ajuns la spital. Nefericitul eveniment a avut loc într-un apartament situat la etajul I al imobilului. Adulții care se aflau în apartament, au sărit imediat să îi ajute pe copiii speriați. Au chemat o ambulanță care a preluat-o pe copila lovită la cap.

Fetița care a fost rănită de bucățile de tavan căzute a ajuns la spital cu mai multe răni la cap.

Mama copilei rănite joi seară își amintește cu groază de acele momente. Împreună cu șoțul ei și copiii ei a mers în vizită la un prieten să sărbătorească ziua de naștere a fetiței acestuia. Au ajuns pe la ora 18.00, iar după două ore tavan ia căzut în cap fetiței sale de șase ani. Femeia spune că s-a speriat cumplit când a auzit bubuitura și mai apoi când și-a văzut micuța neajutorată și lovită de bucățile de tencuială.

Directorul societății Locativa, Florin Gornea, în administrare căruia se află imobilele ANL spune că nu își explică ce s-a întâmplat în acel apartament.

Potrivit acestuia blocurile ANL din Bucovina au fost construite, în urmă cu aproape nouă ani de zile de către o firmă din București.

Și pentru că lucrarea a ieșit din garanție în urmă cu șapte ani de zile, urmează ca de luni societatea Locativă să repare tavanul.

Bărbatul care stă în apartamentul ANL de nouă ani de zile spune că nu mai avut parte de astfel de incidente neplăcute, dar că în același imobil într-un apartament vecin ar fi căzut o bucată din tavanul bucătăriei.

Reprezentanții societății Locativa așteaptă acum și concluziile Inspectoratului de Stat în Construcții, care ar putea spune cine se face vinovat de nefericitul incident de joi seară.

Citeste si:

Facebook Comments