VIDEO! Petronela Mihalachi a fost ucisă cu 30 de lovituri de cuțit

O crimă comisă ieri după amiază cu o cruzime greu de imaginat a șocat comunitatea locală.O fată de doar 18 ani a fost ucisă cu 30 de lovituri de cuțit. Trupul copilei a fost găsit la marginea orașului, în păduricea de la Pacea, de doi copii ce au cerut ajutor unui bărbat care își plimba câinele. Îngrozit, bărbatul a alertat imediat autoritățile. Din păcate, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul.Principalul suspect al crimei este un adolescent de 16 ani.

Atenție, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional !

Scene înfiorătoare s-au derulat ieri după amiază în pădurea de la Pacea. Doi copii care se aflau în zonă au zărit-o pe fată de la distanță, dar au crezut că este leșinată. Au cerut ajutorul unui bărbat care își plimba câinele. Când a văzut-o întinsă la pământ și plină de sânge, și-a dat seama că ceva îngrozitor s-a întâmplat. Șocat, omul a alertat autoritățile.

La locul indicat a ajuns și un echipaj la Serviciului Județean de Ambulanță, însă medicii nu au mai putut decât să constate decesul. Fata ar fi fost moarta de aproape o oră. Copila avea mai multe plăgi înjunghiate în zona pieptului, a feței și a toracelui. Scena i-a îngrozit până și pe salvatori.

În câteva minute polițiștii și criminaliștii au împânzit zona și au început cercetările.Pentru că fata nu avea asupra sa niciun document, polițiștii au trebuit să o identifice. După câteva ore au aflat că este vorba despre Petronela Mihalachi, o tânără de doar 18 ani, din Ștefănești. O fată extrem de frumoasă, căreia îi plăcea să pozeze.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citeste si:

Facebook Comments