Planuri de nuntă ruinate de flăcări

Imprudența unui tânăr din Coștiugeni, de a manevra o sticlă de benzină deasupra sobei încinse, a dus la o tragedie pentru el și pentru iubita lui.

Vaporii de benzină s-au aprins într-o clipă. Când a văzut flăcările tânărul de 25 de ani s-a panicat și a sărit printr-un geam. Viitoarea lui soție, dormea lângă sobă iar pătura cu care era învelită s-a aprins ca o torță.

Amandoi au ajuns pe mâinile medicilor iar fata a fost transferată la o clinică de arși din Iași.

Cei doi tineri locuiau într-o căsuță bătrânească, în localitatea Coștiugeni. Băiatul de 25 de ani a vrut să transfere dintr-un recipient în altul o soluție inflamabilă pentru drujba. A făcut asta lângă sobă, fără să își seama că ar putea provoca o tragedie. În cameră se afla și prietena lui, o tânără de 21 de ani care dormea.

Când au izbucnit flăcările, băiatul s-a speriat și a sărit pe geam, tăindu-se în zona abdominală. Fata s-a trezit când deja patul îi luase foc.

Tatăl tânărului a încercat să stingă flăcările.

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă și o ambulanță. Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe. În stare mai gravă este fata de 21 de ani care a suferit arsuri pe căile aeriene.

Băiatul care a provocat incidentul a fost diagnosticat cu mai multe plăgi la nivelul abdomenului provocate de geamul pe care l-a spart când a sărit dar este în stare stabilă.

Vecinii familiei povestesc că sunt doi tineri cuminți ce își făceau planuri să se căsătorească. Urmau să plece în Anglia pentru a strânge bani să își cumpere și o locuință nouă.

Tânăra de 21 de ani a fost transferată în acestă după amiază la un spital din Iași cu un elicopter SMURD, iar viitorul ei sot se află sub supravegherea mediclor botoșăneni.

Citeste si:

Facebook Comments