Planuri pentru drumuri mai bune… pe hârtie

Planuri pentru drumuri mai bune… pe hârtie

Drumurile noastre toate, se vor asfalta vreodată?

Circulam pe drumuri pline de gropi deși în fiecare an se intervine cu plombări pe arterele din județ. În scurt timp, la Consiliul Județean încep calculele pentru împărțirea bugetului pentru anul 2017. Președintele Consiliului Județean are o țintă clară: reabilitarea drumurilor județene.

Cea mai mare parte din buget va merge cu prioritate spre acest sector.

Veșnica problemă a județului Botoșani sunt craterele din asfalt. Nu există probabil drum în județ lipsit de gropi. Și culmea, tot auzim de plombări și asfaltări dar în urmă parcă nici nu se cunoaște pic de îmbunătățire.
Anul ce vine, din bugetul județului, cei mai mulți bani vor merge pentru intreținerea arterelor rutiere urmând ca intervețiile de amploare să fie efectuate cu bani de la Uniunea Europeana sau de la bugetul de stat.

Pe lângă celebrul drum strategic de peste 100 de km ce va străbate 18 localități din județ, șefii de la Consiliul Județean speră să obțină finanțare de la Compania Națională de Investiții pentru drumurile unde au fost alunecări de teren.

Reprezentanții județului încearcă să acceseze un proiect transfrontalier în vederea reabilitării drumului Coțușca-Ghireni.

Cât despre drumul strategic, sunt șanse minime ca lucrările să demareze în 2017.

Citeste si:

Facebook Comments