„Ploaie de cuvinte”

„Ploaie de cuvinte”

Muzică bună, cultură şi oameni importanţi.

Aşa poate fi descrisă atmosfera celui mai nou eveniment cultural din Botoşani. Este vorba despre lansarea cărţii ‘’Ploaie de cuvinte ‘’a unei tinere de la Liceul A.T .Laurian, mai precis Ilona Dănilă.

Evenimentul a avut loc astăzi la ora 13. Ziua evenimentului nu a fost întâmplătoare. Ilona, este membru a organizatiei Acţiunea 2012 şi pledează pentru unirea Basarabiei cu România.

De aceea a ales ca lansarea cărţii sale să aibă loc astăzi de 1 decembrie, de Ziua Naţională a Românilor. Autoarea a ales să atragă atenţia printr-o melodie la chitară.

Alături de ea au fost colegii, profesorii de la Liceul A.T. Laurian, colegii de la revista Buzz precum si personalităţi botoşănene. Printre acestea s-a aflat şi directorul Teatrului ‘’Mihai Eminescu ‘’din Botoşani. Traian Apetrei spune despre cartea Ilonei că îndeamnă la întrebări existenţiale dintr-o perspectivă matură.

Ioana Matfeev, cea care i-a fost alături încă de la debutul în cariera de jurnalist are numai cuvinte de laudă la adresa Ilonei.

Spune că o ştie de când fata avea 11 ani. Pe parcursul timpului, a rămas impresionată de perseverenţa şi dorinţa tinerei de a scrie şi de a se afirma.

Ilona este mândră de ceea reusita si spune că de mică a fost pasionată de scris. Este bucuroasă că visul de a publica propria carte a devenit realitate. Sursa de inspiraţie o reprezintă lumea întreagă.

Citeste si:

Facebook Comments