PMP a depus listele pe ultima sută de metri

Popularii au venit în ultima zi

Partidul Mișcarea Populară Botoșani a depus listele cu candidați pe ultima sută de metri. Popularii au venit în ultima zi în care se mai pot depune dosarele cu candidaturile.

Înarmați cu dosarele voluminoase, reprezentanții partidului, în frunte cu Mihai Țâbuleac, și-au făcut apariția la BEC, în jurul orei 10.00

Afișând optimism, Mihai Țâbuleac, a cărui experiență în administrație se bazează pe un mandat de președinte CJ, între 2008-2012, și câteva mari proiecte cu fonduri europene aduse Botoșaniului în cei patru ani de la cârma județului, își încearcă acum șansele la funcția de primar al municipiului Botoșani.

Mihai Țâbuleac este cap de listă la CL și spune că s-a înscris în cursa pentru Primăria Botoșani pentru a transforma această instituție într-un loc unde se chibzuiește și se construiește, pentru a pune capăt disputelor politice și a pune umărul la scoaterea Primăriei din situația grea în care a fost adusă în ultimii patru ani: grad mare de îndatorare, proiect cu bani europeni nefinalizat, adus în pragul compromiterii. În plus, Mihai Țâbuleac consideră că botoșănenii trebuie să-și “recupereze” și Centrul Vechi.

După derularea procedurii de depunere a listei la BEC, Mihai Țâbuleac, însoțit de colegi de partid, în rândul cărora se află și medicul Ovidiu Mimor, au trecut pragul și la Biroul Electoral Județean, unde au depus lista cu candidaturi, listă pe care primul loc este ocupat tot de liderul PMP Botoșani. Este urmat pe listă de un jurist, apoi de un medic.

Declarația făcută apoi de Țâbuleac, președintele organizației județene a PMP, a făcut trimitere la mandatul lui Florin Țurcanu, finalizat cu cercetare penală.

Citeste si:

Facebook Comments