Politicienii, votanți matinali

România se schimbă, Botoșaniul se schimbă!

De astăzi ar trebui să avem o viață mai bună, salarii mai mari, să ducem un trai decent și lipsit de griji. Asta ne-au promis toți politicienii în campania electorală pentru alegerile parlamentare.

Candidații botoșăneni au facut-o până in ultimul moment.

Au promis schimbarea chiar și în ziua votului iar pană la proba contrarie nu putem decât să le dăm crezare.

Duminică, puțin înainte de ora 09.00, la secția de votare amenajată la Școala Nr.13 și-a făcut apariția prefectul Dan Nechifor. Acesta a venit să iși exercite dreptul și spune ca a votat pentru ca tinerii sa nu mai fie nevoiți să plece peste hotare.

La câteva minute după ce prefectul a pus ștampila pe buletin, la aceeași secție de votare a ajuns și unul dintre liberalii ce se regăsește pe lista pentru Camera Deputaților.

Familist convins, Cristian Achiței a venit însoțit de fiul său și de soție. A avut lângă el și familia liberală. Colegii de partid au fost prezenți să-l incurajeze.

Dorințele lui Achiței par însă să nu fi fost ascultate.

Grupul de liberali și-a continuat periplul pe la secțiile de votare iar următoare oprire au făcut-o la Școala Nr.11, unde deputatul Cristian Roman și-a exercitat dreptul la vot.

Nu a venit doar cu colegii din PNL ci alături de soție, cei doi copii și ginerele său. Pentru ce a votat?

În aceeași formulă, libralii au plecat spre Colegiul Economic, unde l-au încurajat pe deputatul Costel Șoptică. La fel ca și colegii, Șoptică și-a adus la urne și membrii familiei.

A rămas la urmă, primarul Cătălin Flutur.

Acesta și-a însoțit colegii la secțiile de vot iar în jurul orei 10.00 a mers la Liceul de Artă ”Ștefan Luchian” să-ți exercite dreptul constituțional. De această dată a ales să vină la urne fără membrii familiei.

Social democrații au preferat să păstreze discreția la secțiile de votare. În jurul prânzului a venit însă la urne președintele PSD, Doina Federovici.

Alături i-au fost fetița și soțul. Cu gândul la o guvernare eficientă pentru Botoșani, Doina Federovici și-a pus încrederea în botoșăneni.

La urne s-a prezentat și șeful judeșului. Costică Macaleți și-a exercitat votul al Șscoala nr.11.

După ce au pus ștampila pe buletinele de vot, candidații la alegerile parlamentare au plecat în județ pentru a lua pulsul electoratului.

Citeste si:

Facebook Comments