Politist înjunghiat în centrul orașului

Viața i-a fost pusă în pericol

Un polițist din cadrul Inspectoratului județean de Poliție Botoșani a fost la un pas de moarte după ce, noaptea trecută, a fost înjunghiat în zona inimii de un necunoscut. Bărbatul în vârstă de 43 de ani, aflat în timpul liber, a fost, se pare, la un restaurant aflat pe Bulevardul Mihai Eminescu, în apropierea bisericii Rosetti. Aproape de miezul nopții, polițistul a fost luat prin surprindere și înjunghiat de un individ care mai apoi s-a făcut nevăzut. Când a realizat cât de gravă este situația, omul legii s-a îndreptat spre un taxi și i-a cerut conducătorului să îl ducă la Unitatea de Primiri Urgențe.

Tânărul care l-a transportat de urgență la spital își amintește că polițistul era plin de sânge, iar când a ajuns la camera de gardă a rămas inconștient.

Medicii l-au preluat de urgență, iar după ce a fost consultat a fost imediat băgat în sala de operații.

Medicul șef al Unității de Primiri Urgențe, Petre Rădăuceanu spune că viața polițistului a fost pusă în pericol, însă intervenția de urgență a medicilor l-au salvat. Acum victima este într-o stare stabilă.

În zona Bulevardului Mihai Eminescu, unde a avut loc agresiunea au ajuns, după miezul nopții, polițiștii criminaliști și jandarmii care au cercetat împrejurimile.

Oamenii legii au găsit câteva pete de sânge pe trotuar. Polițiștii sunt acum în căutarea agresorului care va fi acuzat de ”tentativă de omor”. Ancheta a fost preluată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Citeste si:

Facebook Comments