Polițist rănit de o șoferiță neatentă

Un alt accident a avut loc la câteva minute

Un polițist botoșănean a ajuns astăzi dimineață la Spital, după ce mașina cu care circula a fost implicată într-un accident rutier. Bărbatul aflat la volanul unui autoturism Dacia Logan, circula pe strada Ion Pillat, dinspre Tudor Vladimirescu. Mașina sa a fost izbită puternic în intersecția cu strada Călugăreni de un autoturism BMW condus de o șoferiță de 50 de ani. Se pare că aceasta nu s-a oprit la semnul STOP și nu a acordat prioritate. Ambele mașini, care în urma impactului au ajuns într-un stâlp de iluminat, au fost puternic avariate, iar polițistul a fost transportat la Spital.

La numai câteva minute de la producerea accidentului, un alt eveniment rutier a avut loc lângă Școala Numărul 1, din municipiul Botoșani. Două mașini au fost avariate, după ce un șofer aflat la volanul unui autoturism marca Audi A 4 și care se deplasa pe strada Pușkin nu a acordat prioritate la intersecția cu strada Petru Rareș, unui autoturism Renault Laguna.

accident

Și în acest caz, oamenii legii au deschis o anchetă pentru a a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Citeste si:

Facebook Comments