VIDEO! Polițiștii locali sabotați de creșterea prețului la combustibil

Creșterea masivă a prețurilor sabotează până și Poliția Locală. Cătălin Flutur, edilul Botoșaniului spune că s-a ajuns la o situație disperată din cauza combustibilului tot mai scump.

Polițiștii locali primesc zilnic motorină doar pentru 25 de kilometri. Adică pe scurt, pentru trei ture de oraș în 24 de ore. Situația este de-a dreptul tragico-comică, mai ales că, așa cum anunță Flutur, nu mai este combustibil nici măcar pentru mașinile de tăiat iarba ale Primăriei.

Cu un buget tot mai mic dar cu o explozie a prețurilor, Cătălin Flutur, edilul Botoșanilor, se plânge că municipalitate ajunge la sapă de lemn. Situația este cu adevărat disperată, spune Flutur. Nu mai există bani nici măcar pentru combustibilul mașinilor de tăiat iarba, iar polițiștii locali beneficiază de motorină pentru o patrulă de numai 25 de kilometri pe zi.

Șeful Poliției Locale spune că a prevăzut încă de anul trecut necesarul pentru tot anul, iar motorina ajungea pentru fiecare tură. În 2018, prețul la combustibil a crescut însă, iar planurile polițiștilor locali au fost date peste cap.

În aceste condiții polițiștii de la locală vor patrula mai mult pe jos, urmând ca numai la intervențiile cu adevărat serioase să poată folosi mașinile din dotare.

 

Citeste si:

Facebook Comments