VIDEO! Pompierul maratonist are nevoie de ajutor

Pompierul maratonist care a cucerit trei deșerturi are nevoie de sprijinul botoșănenilor.

Pentru a-l cuceri si pe al patrulea, Iulian Rotariu are nevoie de aproximativ 8000 de euro. Până acum s-au strâns doar 5500.

Plutonierul major, Iulian Rotariu, cel care a reușit să străbată și să câștige competițiile Gobi March și Atacama Crossing Race are în plan să câștige și ultramaratonul Sahara Race. Acesta se va defășura în desertul Namibiei între 30 aprilie și 7 mai.

Desertul Namibiei este cel mai arid din lume, iar umezeala și căldura extrem de mare îl vor pune la încercare pe cel mai bun maratonist.El va avea de înfruntat peste 150 de candidați din 40 de țări.

Pentru a putea participa are însă nevoie de aproximativ 8000 de euro. Până acum s-a reușit strângerea a 5500 de euro. Timpul însă trece mult prea repede iar pompierul are nevoie de bani.

Pentru cauza nobilă pentru care luptă, aceea de a ajuta copii cu autism, prefectul Dan Nechifor a lansat un apel către botoșăneni.

Cei care doresc să îl sprijine pe iulian Rotariu pot depune bani în conturile RO30BTRLEURCRT0357479301 – pentru euro şi RO80BTRLRONCRT0357479301 – pentru lei.

 

Citeste si:

Facebook Comments