Pompierul-maratonist Iulian Rotariu, sprijinit de Primăria Botoșani. Botoșăneanul va alerga în cea mai aridă zonă de pe glob

Pompierul-maratonist Iulian Rotariu va fi sprijinit de Primăria Botoșani.

Ajutorul financiar este necesar pentru ca Iulian să poată participa la concursul Atacama Crossing 2016, care va avea loc în luna octombrie. În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local s-a hotărât ca pompierul maratonist să primească acest premiu din partea Primăriei Municipiului Botoşani “pentru promovarea imaginii municipiului Botoşani atât la nivel naţional, cât şi internaţional, și pentru implicarea în susţinerea unor cauze umanitare, promovarea unei vieţi sănătoase prin practicarea sportului”.

Propunerea pentru acordarea acestui premiu a venit din partea primarului Cătălin Flutur. Iniţial, edilul a propus acordarea sumei de 6.000 de lei, dar în cadrul şedinţei extraordinare de Consiliu Local a anunţat că a mai fost identificată o sumă astfel că premiul poate fi majorat la 9.000 de lei.

Iulian Rotariu se pregăteşte să participe la Atacama Crossing 2016, care va avea loc în Chile, în zona cea mai aridă din lume, la peste 4.000 de metri altitudine.

Citeste si:

Facebook Comments