Posturi vacante în învățământul preuniversitar

Posturi vacante în învățământul preuniversitar

Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, întrunit miercuri, a validat lista cu cele 1824 posturi complete/incomplete vacante/rezervate valabile în etapele de mobilitate a personalului didactic din învățământul preuniversitar, pentru anul școlar 2018 – 2019.

Din totalul celor 1824 de posturi complete/incomplete vacante/rezervate, 440 sunt posturi complete vacante, 78 sunt posturi complete rezervate, 1164 sunt posturi incomplete vacante și 142 sunt posturi incomplete rezervate.

Din cele 440 de posturi complete vacante, un număr de 92 de posturi au o viabilitate de 4 ani cu modalitate de angajare pe perioadă nedeterminată.
Lista cu cele 1824 posturi complete/incomplete vacante/rezervate valabile în etapele de mobilitate ale personalului didactic din învățământul preuniversitar pentru anul școlar 2018 – 2019 va fi publicată pe site-ul și la avizierul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani în data de 22.02.2018.

La nivelul județului Botoșani există un număr de 10 restrângeri de activitate la disciplinele limba și literatura română, învățământ preșcolar, învățământ primar, DSP-mecanică, DSP-textile, chimie-fizică și istorie, precum și completări de normă didactică la un număr de 40 de cadre didactice, situații pentru care Inspectoratul Școlar Județean Botoșani are soluții de rezolvare.

Pentru cadrele didactice care necesită completare de normă didactică, Inspectoratul Școlar Județean Botoșani va soluționa aceste situații în ședința publică din data de 5 martie 2018, iar restrângerile de activitate vor fi soluționate în ședința publică din data de 27 martie 2018.

Citeste si:

Facebook Comments