VIDEO! Povestea din spatele crimei de la stână

Crima șocantă de la începutul acestei săptămâni a fost deslușită de procurori. Un cioban de 74 de ani a fost înjunghiat la o stână din satul Dracșani, comuna Sulița. Principalul suspect al crimei este tocmai cel ce urma să îi fie ginere și cu care a lucrat vreme bună la stână. Presupusul autor al faptei a fost deja audiat de procurori și rămâne în arest.

Descoperirea șocantă a fost făcută de nepoata bătrânului de 74 de ani. Fetița a mers să îi ducă de mâncare la stână și l-a găsit într-o baltă de sânge, cu gâtul secționat.

Zona a fost împânzită în scurt timp de polițiști și criminaliști iar de la bun început principalul suspect al crimei s-a bănuit a fi concubinul fetei victimei. Între cei doi mocnea de vreme bună un conflict. Victima avea o stână iar o perioadă de timp la el a lucrat și concubinul fetei lui. Bătrânul nu era însă mulțumit de munca prestată și îi făcea mereu observații bărbatului. Chiar în ziua crimei cei doi s-ar fi certat iar într-un acces de furie bărbatul de 42 de ani l-a înjunghiat pe bătrân.

Imediat după comiterea crimei, acesta a anunțat-o pe fiica victimei care se afla și ea la stână, s-au urcat într-o căruță și au fugit. Drumul nu a fost foarte lung pentru că în scurt timp au fost prinși de oamenii legii.

Cercetările continuă iar bărbatul riscă să își petreacă cel puțin un deceniu în spatele gratiilor.

Citeste si:

Facebook Comments