VIDEO! Pregătiți-vă să băgați bani în parcometre!

Gata cu gratuitățile în parcările Primăriei! Autoritățile locale au pus la punct regulamentul de administrare, blocare/ridicare a mașinilor parcate neregulamentar pe domeniul public. În scurt timp se va semna și contractul cu societatea Eltrans, ce se va ocupa de aceste parcări iar, de pe 30 iulie va începe vânătoarea de mașini.

După repetate amânări, autoritățile locale au reușit să pună la punct regulamentul privind parcările cu plată. S-a finalizat evaluarea parcometrelor și a echipamentelor cumpărate de la firma HSR iar în aceste zile urmează a fi predate societății Eltrans.

Angajații de la Eltrans vor mai efectua o a doua verificare a parcometrelor pentru a se convinge că sunt funcționale iar, directorul anunță ce de pe 30 iulie vor opera aceste parcări. Eltrans va organiza și o campanie de informare a șoferilor.

Botoșănenii vor plăti 1,5 lei pentru fiecare oră de staționare, abonamentul pentru o zi va fi 10 lei iar pentru o lună 100 de lei.

Șoferii care nu vor achita taxa de parcare vor fi amendați cu sume între 200 și 400 de lei. Ridicarea autoturismelor a fost amânată pentru că utilajul de ridicare este încă în service.

Citeste si:

Facebook Comments