VIDEO! Premii pentru adolescenții de 10

Unii se pregătesc pentru prima zi de licean, reușind să intre la unitățile școlare de elită ale Botoșaniului. Alții vor testa în scurt timp viața de student, dar au avut de luat o decizie dificilă, având în vedere că universități de prestigiu din țară și din străinătate și i-ar fi dorit studenți.

Vorbim despre elevii de nota 10, fie la Evaluarea Națională, fie la Bacalaureat. Toți au fost premiați astăzi la Inspectoratul Școlar Județean. Pe lângă diplome au primit și plicuri cu bani din partea Ministerului Educației Naționale.

Adolescenții de excepție ai județului Botoșani, copiii care și-au văzut visul cu ochii, și-au făcut mândri părinții și profesorii și au obținut media 10, fie la bac, fie la evaluarea națională, au fost aplaudați astăzi la o întâlnire festivă dedicată lor. Unii au venit singuri, alții cu părinții sau profesorii lor și au primit aprecierile șefului învăţământului botoșănean.

Celor mai mici, viitori boboci de liceu, generalul de la Inspectoratul Școlar le-a transmis că îi așteaptă și peste patru ani, să le ofere premii pentru media 10 obținută la Bacalaureat. Pentru proaspeții studenți a avut un mesaj sensibil.

Olimpic la nivel național și internațional, Ștefan Bălăucă nu a luat încă o decizie în ceea ce privește alegerea universitatii unde se va înscrie. Cât despre recompensa financiară primită astăzi, Ștefan a precizat că mai toate premiile în bani le-a pus într-un cont bancar și așa se va întâmpla și cu acest premiu.

Daria este și ea absolventă a clasei a XII-a cu media 10 la examenul de Bacalaureat. A ales deja drumul pe care vrea să meargă.

Absolvenții claselor a VIII-a care au obținut media 10 la Evalurea Națională au primit câte 1000 de lei de la Ministerul Educației iar elevii de 10 la bac, au fost recompensați cu câte 3000 de lei.

Citeste si:

Facebook Comments