Prima tabără de airsoft din România a luat sfârşit

Evenimentul s-a bucurat de un real succes

Tabăra militară Airsoft de la Agafton s-a încheiat ieri cu defilarea tinerilor participanţi. Zeci de tineri cu vârste cuprinse între 13 şi 18 ani au participat la activităţile organizate în cadrul taberei. Tinerii au avut acces la echipamente şi replici ale armelor. Au avut ocazia să înveţe tactici de joc, noțiuni de prim-ajutor, orientare în teren necunoscut pe timp de zi și timp de noapte. De asemenea, au campat în natură contra cronometru şi au tras la tir cu replici de arme utilizate în joc. Cei mai mulţi dintre participanţi regretă că tabăra s-a încheiat şi sunt nerăbdători să participe şi anul viitor.

Defilarea a fost cel mai important şi mai aşteptat moment atât de tineri cât şi de instructorii lor. A fost momentul de glorie când s-au simţit ca nişte învingători. Atunci au intonat cu mândrie imnul şi au arborat steagul României.

După defilare, prefectul județului Botoşani, Dan Nechifor împreună cu Radu Humelnicu, director al Direcţiei pentru Sport şi Tineret Botoşani le-au înmânat tinerilor războinici diplomele şi medaliile pentru efortul depus.

Seara s-a încheiat cu un frumos foc de tabără în jurul cărora s-au povestit cele mai frumoase clipe petrecute alături de ceilalţi participanţi. Cu toate că a fost o tabără cu specific militar tinerii s-au distrat şi şi-au făcut prieteni din 11 judeţe ale ţării.

Citeste si:

Facebook Comments