VIDEO! Primar acuzat că a bătut un elev

Acuzații extrem de grave la adresa unui primar din județul Botoșani! Un adolescent în vârstă de 17 ani susține că Dumitru Chelaru, primarul de Pomârla, l-a lovit cu bestialitate și i-a rupt maxilarul. Incidentul ar fi avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, pe terenul de fotbal din comună. Băiatul a depus plângere la Poliție și a fost examinat în vederea eliberării unui certificat medico-legal.

Conflictul între primar și adolescent ar fi avut loc în cursul serii de joi. Băiatul a ieșit cu prietenii pe terneul de sport din comună, să joace fotbal. În jurul orei 20.00, prin zonă și-a făcut apariția și primarul, Dumitru Chelaru. Edilul s-ar fi enervat pe băieți că distrug iarba și i-ar fi fugărit iar de aici s-ar fi iscat incidentul.

Pe terenul de fotbal se aflau colegi de-ai băiatului și angajate din Primărie dar nimeni nu a intervenit pentru a-l opri pe primar.

Primarul nu s-a aflat astăzi în localitate. Echipa Somax Tv l-a contactat telefonic. Edilul nici nu a aprobat dar nici nu a negat incidentul. Susține însă că are probleme cu tinerii din comună care provoacă distrugeri și îi acuză de consum de droguri și alcool.

Polițiștii au deschis o anchetă și vor face lumină în acest caz.

Tânărul susține că tot în cursul serii de joi, primarul ar mai fi agresat și un alt adolescent dar acestuia îi este teamă să vorbească.

Citeste si:

Facebook Comments