VIDEO! Primar condus pe ultimul drum

Durere, lacrimi și multe semne de întrebare, asta a lăsat în urmă dispariția fulgerătoare a primarului comunei Vorniceni, Toader Leampăr. Duminică, rudele, prietenii și colegii de partid, l-au condus pe primarul care avea doar 57 de ani, pe ultimul drum. Înmormântarea a avut loc la Dorohoi .

Duminică, după orele prânzului, zeci de cunoscuți au mers acasă la primarul Toader Leampăr, pentru a-și lua rămas bun. În haine închise la culoare, cu chipurile împietrite de durere, apropiații au vorbit cu greu despre primar, la trecut. Înainte ca edilul să fie dus spre Biserica “Adormirea Maicii Domnului”, pentru slujba de înmormântare, soarele a dispărut de pe cer și a început să plouă.

Cu voci șoptite, oamenii spuneau că este confirmarea faptului că primarul regretă că nu i s-a putut salva viața.

La slujbă au participat și cei doi parlamentari PNL, Costel Șoptică și Cristi Achiței dar și mai mulți primari din județ.

Reamintim faptul că primarul Toader Leampăr a decedat joi, pe holurile Spitalului din Săveni. La momentul respectiv, camera de gardă era închisă, iar în spital nu se afla niciun medic. Între timp, Camera de Gardă a Secţiei de la Săveni a Spitalului Judeţean de Urgenţă a fost redeschisă duminică dimineaţă.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Citeste si:

Facebook Comments