VIDEO! Primari învățați cum să atragă bani

O nouă întâlnire fără niciun rezultat. Câteva zeci de primari au venit azi la Botoşani să înveţe cum să acceseze fonduri europene. Adunarea a durat aproape două ore, timp în care şefii comunelor şi-au luat notiţe sau au pus întrebări.

Pe lângă primari au mai participat specialişti ai primăriei Botoșani, ai Consiliului Judeţean şi reprezentanţi ai Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Nord-Est. Scopul întâlnirii a fost prezentarea oportunităţilor de finanţare prin Programului Operaţional Regional 2014-2020.

De faţă au fost foarte puţini primari. Mai mult, dintre cei prezenţi, doar câţiva au avut întrebări pentru reprezentantul venit de la Iaşi. Cel mai vehement a fost, ca de obicei, primarul de Pomârla, Dumitru Chelaru.

Întâlnirea a avut loc în Sala ”Nicolae Iorga” a Palatului Administrativ. Activitatea s-a înscris în planul anual propriu de acţiuni pentru promovarea accesării fondurilor europene, partener al Instituţiei Prefectului în organizarea şi desfăşurarea acestui eveniment fiind Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est.

Citeste si:

Facebook Comments