VIDEO! Primari puși în așteptare și răsplătiți cu un prânz

Administrația s-a oprit astăzi în loc în 20 de comune din Botoșani.

Aproximativ 20 de primari de prin toate colțurile județului, au lăsat baltă treburile, s-au îmbrăcat la patru ace și au venit la Botoșani. La Consiliul Județean ar fi trebuit să se întâlnească cu omologii lor din Ucraina pentru a discuta despre eventuale proiecte transfrontaliere.

După ce au așteptat mai bine de 30 de minute, aleșii au fost anunțați că primarii de Ucraina sunt blocați în vamă și cel mai bine ar fi să meargă să servească prânzul pe banii ucrainenilor.

Primarii din Ucraina au trimis la Consiliul Județean o adresă prin care s-au autoinvitat la Botoșani în vederea socializării cu primarii unităților administrativ teritoriale din județul nostru. În cadrul întâlnirii ar fi urmat să se discute despre accesarea unor proiecte europene.

Edilii botoșăneni s-au prezentat la Consiliul Județean la orele 11.00, așa cum s-a stabilit. A trecut și sfertul academic iar ucrainenii nu-și făcuseră apariția.

Oameni îngăduitori, primarii botoșăneni nu s-au supărat că au pierdut o zi de lucru. Întâlnirea a fost reprogramată spre orele după-amiezii.

Citeste si:

Facebook Comments