Primăria Călărași, controlată de Prefectură

Primăria comunei Călărași va fi controlată de Prefectură.

O comisie din cadrul Instituției Prefectului se va deplasa în comuna Călărași. Prefectul Dan Nechifor a dispus aceste verificări după ce un funcționar a acuzat-o pe primarul Elena Vrajotis că s-ar purta urât cu ea și că ar fi lovit-o. Este vorba despre agentul agricol din cadrul Primăriei Călărași, Maria Ciubotaru.

Primarul comunei, Elena Vrajotis se apără de acuzele care i se aduc și spune că funcționarul are mari restanţe în lucrările de ţinere la zi a registrului agricol. Elena Vrajotis spune că nu cere nimic altceva angajaților decât să-și ducă la îndeplinire sarcinile de serviciu cu profesionalism.

În plus, mai spune Elena Vrajotis, cel care poartă răspunderea prin semnătură asupra documentelor eliberate de instituţie la cererea cetăţenilor este primarul. Iar Maria Ciubotaru a încercat în mai multe rânduri s-o pună pe primăriţă să semneze documente care nu prezentau realitatea. Edilul a mai spus că acele înregistrările apărute în presă sunt trunchiate și că totul este doar o luptă politică.

Prefectul Dan Nechifor a promis că după finalizarea controlului, va prezenta în mod public rezultatul final.

Citeste si:

Facebook Comments