Primarul a cerut demisia șefului Poliției Comunitare

Reproșuri la adresa lui Ioan Onuțu

Vrea capul Poliției Locale! Primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc a cerut demisia șefului Poliției locale, Ioan Onuțu. Edilul orașului spune că a făcut acest lucru după ce, în urma audiențelor mai mulți cetățeni s-ar fi plâns de activitatea polițiștilor locali.

Ovidiu Portariuc a mai spus că a solicitat demisia și pentru că nu s-ar fi dus la îndeplinire o serie de sarcini trasate de executivul Primăriei. În plus, ar fi mai multe motive pentru care Ioan Onuțu ar trebuie să renunțe la funcție. De cealaltă parte, directorul Poliției Locale, Ioan Onuțu spune că el și-a făcut datoria așa cum trebuie și că periodic a înaintat situația activităților comisiei de ordine publică din cadrul Consiliului Local dar și Autorității de Ordine Publică.

Ioan Onuțu spune că își va da demisia dacă oamenii abilitați vor ajunge la concluzia că managementul acestei instituții este unul defectuos și dacă acest lucru va fi în favoarea cetățenilor. Ioan Onuțu spune însă că până acum, de-a lungul carierei sale în cadrul Poliției Locale a obținut doar calificative maxime.

Ioan Onuțu este director al Poliției Locale Botoșani din anul 2009, după ce în perioada 2006-2009 a fost director adjunct al instituției.

Citeste si:

Facebook Comments