VIDEO! Primarul care își bate joc de oameni

La Primăria Stăuceni, week-end-ul începe de vineri, cel puțin pentru primarul Relu Burlacu. Deși nu este în concediu, primarul își face programul după cum are chef iar oamenii din comună așteaptă la ușă cu orele pentru probleme urgente ce depind de semnătura edilului.

Primarul de Stăuceni, condamnat la închisoare cu suspendare pentru contrabandă cu țigări, a intrat în week-end cu o zi mai devreme. În jurul orei 10.00 primarul nu a fost de găsit. Nici după ora 11.00 Relu Burlacu nu își făcuse apariția. Echipa Somax Tv a încercat să îl contacteze telefonic.

Am încercat să discutăm cu secretarul primăriei. Inițial doamna secretar a comunicat că primarul ar fi plecat la Tocileni. După câteva minute s-a răzgândit și și-a amintit că primarul ar putea fi plecat la o ședință, la APIA. În cele din urmă și-a încercat norocul cu un apel telefonic, și surpriză, fără prea mari insistențe, primarul a și răspuns.

Iar în timp ce primarul își rezolva cel mai probabil, chestiuni personale, la ușa lui, două bătrâne așteptau deja de 2 ore o simplă semnătură a edilului.

Relu Burlacu este un primar problemă. De când a preluat frâiele comunei, a provocat mai multe conflicte. Edilul s-a certat cu angajații Primăriei pentru că refuza să le semneze statele de plată. Cel mai grav este faptul că în cursul anului trecut,Burlacu a contractat o firmă de consultanță care a încasat bani grei de la Primărie iar inspectorii fiscali au constat că au fost cheltuiți ilegal.

Ba mai mult, în urmă cu doi ani, primarul de Stăuceni a folosit buldozerul Primăriei în interes personal. Acesta a fost surprins de un localnic care i-a atras atenția, moment în care Burlacu a încercat să îl calce cu un camion. Omul s-a ferit la timp, însă i-a fost avariată mașina.

Citeste si:

Facebook Comments