Primarul Cătălin Flutur și-a condus tatăl pe ultimul drum

Zi extrem de tristă pentru primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur. Edilul și-a condus tatăl pe ultimul drum.

Durere mare, lacrimi în familia lui Cătălin Flutur. Pentru primarul municipiului Botoșani, ziua de marți a fost încărcată de o grea tristețe, de suferința cu nimic comparabilă, aceea de a-și conduce pe ultimul drum părintele.

Tatăl edilului, Constatin Flutur, trecut la cele veșnice în noaptea de vineri spre sâmbătă, a fost condus spre locul de veci, la Cimitirul Pacea. A încetat din viață la vârsta de 82 de ani, la Spitalul I.C. Parhon din Iași.

Marți, la ora 11.00, când în Biserica Cuvioasa Parascheva a început slujba de pomenire, în jurul lăcașului de cult erau adunați zeci de apropiați ai primarului Cătălin Flutur, colegi de partid. Prefectul județului, câțiva primari liberali veniți din județ, dar și unii șefi de instituții, au ținut să-i fie aproape edilului în acest moment greu al vieții. La funerarii, în rândul familiei îndurerate s-a aflat și Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, vărul primarului botoșănean.

Numeroase persoane, mare parte pensionari, s-au adunat în preajma bisericii dar și în curtea lăcașului de cult, devenită neîncăpătoare pentru mulțimea de oameni.

Un sobor de 20 de preoți a oficiat slujba religioasă. Cortegiul funerar, format din trei mașini mortuare, pline de coroane, a fost urmat de mulțimea care a ținut să-l conducă pe drumul său ultim, spre locul de veci pe Constantin Flutur.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Citeste si:

Facebook Comments