VIDEO! Primăvara începe cu SOMAX TV!

Primăvara începe cu SOMAX TV!

Din 1 Martie, prima televiziune a botoșănenilor va fi și mai aproape de dumneavoastră cu știri, emisiuni și programe diverse și extrem de interesante. Pentru toate gusturile și pentru toate vârstele.

Cele mai importante informații din fiecare zi, le puteți urmări în cadrul buletinelor de știri de la ora 18.00 și care mai apoi dezbătute în emisunile din noua grilă de programe SOMAX TV.

Cele mai importante știri ale zilei, emisiuni în care se vor dezbate problemele cotidiene ale județului, emisiuni sociale, politice, administrative, de sănătate, sportive ori emisiuni culturale și religioase vor fi, începând cu 1 martie, la SOMAX TV.  

Prima televiziune a botoșănenilor vă invită să urmăriți, de luni până duminică, noile noastre programe într-un nou format.

Luni de la ora 17.00, Traian Apetrei vă invită să urmăriți emisiunea ”Ora de cultură”.
De la ora 18.00, fiți cu ochii pe noi!

Cele mai importante evenimente ale zilei vă sunt prezentate de Victoria Stanciu la Știrile SOMAX TV.

Povești impresionante de viață puteți urmări, începând cu ora 18.30, în cadrul emisiunii Realități Botoșănene, realizată de Mihaela Epure.

De la ora 19. 30 pasionații de sport și nu numai sunt invitați pe ”Arena sportivă”, emisiune de sport al cărui realizator va fi o surpriză.

Îndrăgita Lidia Uja va încheia seara, aducând în atenția dumneavoastră oameni de seamă ai județului, într-un nou decor al emisiunii ”Nopți albe”.

Marți, după cele mai importante știri ale zilei, de la ora 18.30, Sorin Andronache va intra în ”Jocul Puterii”, alături de oamenii politici ai urbei, iar mai apoi Cosmin Zamfirache vă așteaptă la o întâlnire cu ”Realitățile Botoșănene”.

Miercuri, imediat după știri, Mihaela Epure vă invită să aflați tainele educației botoșănene, la ”Instituția Profesorului”.

De la ora 19.30, medicul Gheorghe Apetroaie vă explică, alături de invitații săi, de ce ”Sănătatea este o comoară”.

Vineri seară, după buletinul de știri, pentru prima dată în media botoșăneană, SOMAX TV vă invită să pătrundeți în spatele gratiilor. Cosmin Zamfirache va dezvălui poveștile impresionate ale persoanelor private de liberate din Penitenciarul Botoșani, în cadrul emisiunii ”Colivia”.

Lidia Uja va fi alături de dumnavoatră în fiecare seară de la ora 21.00.

Sâmbătă dimineață, cei mai mici dintre telespectatorii postului SOMAX TV sunt invitați să urmărească emisiune ”Viva Veselia” realizată special pentru ei.

La ora 20.00, Ana Maria Macuc vă aduce în atenție oamenii minunați ai județului, dar cu care destinul nu a fost prea blând, în emisiunea ”Oameni și destine”.

De la ora 21.00, preotul Marian Macuc vă invită să pătrundeți în viața spirituală a Botoșaniului și să poposiți în lăcașele de cult ale județului.

Așadar, din 1 Martie SOMAX TV vă aduce în casele dumneavoastră știrile și emisiunile de care aveți nevoie.

 

Citeste si:

Facebook Comments