VIDEO! Primăverii intră în șantier

Ca la noi, la nimeni! În urmă cu aproape doi ani s-a tăiat panglica la strada Primăverii!

Trotuare pavelate, asfalt pe bună parte din arteră, mai puțin pe calea de rulare, ce nu a fost prinsă în proiectul de reabilitare, iar acum surpriză! Primăverii intră din nou în șantier. Fosta societate E.ON Gaz, actualmente Delgaz Grid a făcut solicitare la Primărie pentru schimbarea unei conducte de gaz.

Asta presupune noi săpături și practic o nouă reabilitare a trotuarelor și a unei părți din carosabil.

Investiția companiei de gaz ar urma să înceapă în vara acestui an. Reprezentanții firmei au făcut deja o solicitare la Primărie, iar în viitorul apropiat vor depune și un proiect în acest sens. Culmea însă , schimbarea conductei de gaz ar fi putut fi făcută în momentul în care s-a efectuat reabilitarea.

Există o explicație iar asta nu ar fi prima oară când o societate ce furnizează utilități intervine cu lucrări pe o stradă proaspăt reabilitată.

Vestea i-a șocat și nu prea pe botoșăneni. E o chetsiune tipică românilor.

După finalizarea investiției compania de gaz se angajează ca va aduce strada și trotuarele la stadiul inițial și va suporta cheltuiala. Iar povestea Primăverii nu se termină așa ușor.

Artera va intra și într-o a treia etapă de șantier odată ce Primăria va accesa un proiect de fonduri europene și va reabilita calea de rulare.

Citeste si:

Facebook Comments