VIDEO! Principalul suspect al crimei , un adolescent de 16 ani

Principalul suspect pentru comiterea crimei este un minor de 16 ani. Acesta este pasionat de fotografie și se pare, ieri după amiază, era împreună cu victima la Pacea, pentru o ședință foto.La un moment dat cei doi ar fi început să se certe, iar adolescentul a scos un cuțit și a lovit-o cu sete de 30 de ori. Motivul crimei este, însă, halucinant.

La câteva ore de la comiterea teribilei crime, anchetatorii au deslușit firul evenimentelor.

Oamenii legii au aflat că tânăra se afla împreună cu suspectul la Pacea, pentru o ședință foto. Nu era pentru prima dată.

Între cei doi tineri a izbucnit la un moment dat o ceartă. Orbit de furie pentru că victima i-ar fi jignit iubita, băiatul de 16 a scos un cuțit și a lovit-o cu sânge rece.

Principalul suspect este Bogdan Ionel, un tânăr de doar 16 ani, elev în clasa a X a la Liceul de Cooperație din Botoșani. El și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor.

Suspectul este din comuna Dobârceni, însă locuia în Botoșani împreună cu sora sa, într-un apartament cumpărat de mama lor, care se afla la muncă în Italia. Pentru că este minor și nu avea niciun reprezentant legal, la audierile băiatului au asistat și reprezentanți de la Direcția Generală de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului.

Bogdan Ionel era cunoscut ca un om pașnic care nu ar fi fost niciodată în stare de o asemenea grozăvie. Acesta a fost prezentat astăzi în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

 

 

 

 

Citeste si:

Facebook Comments