Principalul suspect în cazul polițistului înjunghiat a fost trimis în judecată

Principalul suspect în cazul polițistului înjunghiat a fost trimis în judecată

Mugurel Gîngă, principalul suspect în cazul polițistului înjunghiat în noaptea de 14 spre 15 iunie, pe Bulevardul Mihai Eminescu a fost trimis în judecată!

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Gîngă, care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ”tentativă de omor”. Vă reamintim că Mugurel Gîngă, în vârstă de 39 de ani, este acuzat că în urmă cu aproape o lună de zile, l-a înjunghiat în piept pe polițistul Dorin Rusz, care se afla în timpul liber.

Suspectul le-a povestit oamenilor legii că între cei doi ar fi existat un conflict în interiorul restaurantului, unde cei doi asistau la un meci de fotbal. După ce a ieșit din restaurant pentru a merge acasă, Gîngă l-a urmărit pe Dorin Rusz, pe care l-a lovit cu un cuțit în piept.

Victima a apelat la ajutorul unui taximetrist care l-a transportat de urgență la spital unde a fost băgat în sala de operații. Medicii au stabilit că rana provocată de Gîngă i-a pus viața în pericol.

Citeste si:

Facebook Comments