Principalul suspect în cazul violului de la Vorniceni va sta după gratii pentru 30 de zile

Adolescentul de 17 ani, bănuit că ar fi violat, agresat și înjunghiat o femeie de 68 de ani din comuna Vorniceni a fost prins de polițiști și reținut pentru 24 de ore.

Individul a fost depistat după mai mai multre ore de căutări. El a fost prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă, iar magistrații Judecătoriei Săveni au aprobat propunerea Parchetului. Astfel, adolescentul își va petrece următoarele 30 de zile după gratii.

Reamintim că o femeie de 68 de ani din comuna Vorniceni a fost violată și înjunghiată de un tânăr care putea să îi fie nepot. Din spusele victimei se pare că în aceeași zi adolescentul ar fi ajutat-o la treabă în gospodărie și că spre seară s-a întors în casa femeii.

Adolescentul ar fi batjocorit-o și ar fi taiat-o cu lama unui cuter. Țipetele femeii au fost auzit de un localnic care a alertat polițiștii.

La fața locului a ajuns și o ambulanță care a preluat victima și a transportat-o la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati în şoc hemoragic şi traumatic.

Citeste si:

Facebook Comments