Prins cu etnobotanice în Parcul Mihai Eminescu

Prins cu etnobotanice în Parcul Mihai Eminescu

Un tânăr de 20 de ani a fost depistat de poliţiştii locali consumând etnobotanice într-un parc din Botoşani.

Oamenii legii l-au găsit în parcul Mihai Eminescu, seara trecută. Tânărul este din comuna Mihai Eminescu. El a recunoscut atât fapta şi a dezvăluit inclusiv sursele de unde își procura drogurile.

Tânărul de 20 de ani, se afla în Parcul Eminescu. Zona era supravegheată de poliţistii locali.

Comportamentul neobişnuit al tânărului le-a trezit suspiciuni oamenilor legii. Aceştia s-au apropiat de el şi l-au luat la întrebări. Imediat polițiștii și-au dat seama cătânărul consumase substanţe interzise.

Asupra sa a fost găsite o ţigară din care acesta se pregătea să fumeze. În buzunare mai avea alte trei pliculete de etnobotanice.

Marfa, spune el, și-a procurat-o de pe internet, la preţul de 10 lei.

Spune că deşi consumă etnobotanice, nu este ca ceilalţi consumatori. El preferă să facă pauze de câte şase-opt luni pentru că îşi doreşte să aibă şi o viaţă normală. Le-a confirmat oamenilor legii, că în momentul în care a fost prins de poliţisti se droga. Spune că face acest lucru ocazional, de plăcere. Acum s-a reapucat de etnobotanice pentru că…s-a despărţise de prietena lui.

După ce a fost legitimat de polițiștii locali, tânărul a fost predat Poliției Municipiului Botoșani.

Din păcate, zilnic în Botoşani, zeci de tineri se droghează. Fie din plăcere, fie pentru că ei cred că asta le face bine. Cei mai mulţi dintre ei găsesc în droguri un refugiu faţă de probleme.

Nu îşi dau seama că de fapt îşi distrug viaţa şi viitorul.

Citeste si:

Facebook Comments